Buğakale İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak.

Misyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, milli, manevi, kültürel değerlerini yaşayan ve yaşatan , hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çalışkan ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.00
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bugakaleilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BOĞAKALE MAH. BOĞAKALE KÜME EVLERİ BOĞATEPE KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO 61 NARMAN / ERZURUM

Öğretim Şekli : Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Boğakale Mahallesi